Thoen bouwmaterialen Vrasene

 

BEDRIJF

 

ALS DE DAG VAN THOEN

Als familieonderneming spitst Thoen zich al drie generaties toe op het verwerken en verdelen van bouwmaterialen. Wat begon als een lokale handelaar in hanggoten en huishoudartikelen groeide gestaag uit tot een pionier in pvc-toepassingen. De laatste 25 jaar heroriënteerden en differentieerden wij ons productengamma. Van rioleringsbuizen tot isolatie en materialen voor dak- en gevelbedekking: Thoen levert oplossingen van het laagste tot het hoogste bouwniveau.

Thoen bouwmaterialen Vrasene

 

THOEN NU

Thoen staat vandaag bekend als een onderneming waar zowel vakmensen als doe-het-zelvers op maat gemaakte materialen kunnen kopen. Of het nu gaat om gevelbekleding in hout, composiet en vezelcement of om speciaal bewerkte dakprofielen in zink en koper: elke vraag krijgt een pasklaar antwoord. Aangezien de meeste producten continu op voorraad zijn, zijn wij perfect ingesteld op spoedleveringen. De ervaring leert namelijk dat elke aannemer op onvoorziene problemen stuit. Daarom brengen wij snel oplossing aan, adviseren wij waar nodig en begeleiden wij onze bouwpartners ook ter plaatse bij moeilijkheden.

Thoen bouwmaterialen Vrasene

 

ENERGIE VOOR HET MILIEU 

Als moderne bouwonderneming stemmen wij het assortiment voortdurend af op de eisen van de markt. Niet alleen omwille van de verstrengde EPB-normen, maar ook omdat het onze plicht is het milieu een hand toe te steken, denken wij graag in energiezuinige termen. Van specifieke verlichting tot recuperatiekarton als verpakkingsmateriaal: ons milieubewustzijn vertaalt zich niet alleen in het productengamma, maar merk je ook aan de manier waarop wij ons bedrijf presenteren. In 2010 werd Thoen gelauwerd als Energiekampioen voor onze groene manier van produceren en handelen.

 

Thoen bouwmaterialen Vrasene

OPLEIDINGEN

 

Regelmatig kan u opleidingen en infosessies volgen in ons opleidingscentrum. Met deze dienstverlening willen wij u helpen om de theorie en praktijk van nieuwe toepassingen onder de knie te krijgen. Bovendien bieden wij u de mogelijkheid om op bepaalde vaardigheden dieper in te gaan bij onze leveranciers.

Opleidingen:

EPDM-rubber verlijmen en plaatsen

Rockpanel bevestigen

Luchtdicht bouwen

Soldeertechnieken

 

Hebt u interesse? Stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en vermeld de opleiding die u graag zou volgen.